
זה סימן של זמננו כי על ניצחון אבות בבית המשפט על לראות את ילדיו הוא מעשה חדשותי. בישראל זה המצב.
ברחבי העולם, מיליוני גברים נלחמים בניכור ההורים בבתי המשפט לענייני משפחה, מונעים מלגדל את ילדיהם, אינם יכולים לראות או לדבר איתם, והנזק לילדים מתחיל להיות מובן.
במקסיקו וברזיל למשל, עכשיו זה עבירה פלילית אם אחד ההורים מנוכר או מפריד ילד מן האחר.
הדוגמה הבאה תישמע מוכרת לאלפי אבות בישראל.
זה התחיל עם אמא של שני ילדיו עוברת ל מעל 150 ק"מ מבית המשפחה. אירוע זה התרחש מיד לאחר לידת ילדם השני - שני ילדיו כיום בני שנתיים ו -3.
תביעות שווא נגד גברים בישראל הן מגיפה, עם לפחות 20,000 בשנה, וכמעט 80% מוכחות כשקרים. האם טענה כי האב היה אלים; היה חבר בכת ו משתמש בסמים, וכתוצאה מכך האב לא רואה את התינוקות שלו במשך יותר משנה.
בדיון הקודם, לאחר שכירת עורך דין חדש, התברר כי האם אכן ערכה מראש את המהלך על ידי הגשת בקשה לבתי ספר לחינוך במקום החדש שלה לפני שעזבה את בעלה, כך שזה לא היה בדיוק שלוחה של החלטה ברגע זה עבורה והתביעות הארסיות היו חסרות יסוד.
היום ה -29 במאי התקיים דיון, לנסות ליישב את העניין 'אחת ולתמיד'. לאם היו שני עורכי דין, האב - עו"ד מאיר גבעתי, מומחה לנוער, למשפחה, למשפחה ולדת, שנאבק מדי יום למען זכויות ילדים.
הדיון החל עם גבעתי, בכל שלב, נעצר מלדבר בשם האב, שהגיע לנקודת היותו מובס. האירוע נהיה התחמם , שכן השופט סירב לגבעתי את הזכות לדבר בכלל, תוך תמיכה בדרישותיה של האם. היא דרשה 14,000 שקל בחודש לשני ילדים, שלטענתה כללה גם 350 שקל כל אחד מכספי כיס לפעוטות, ואת כל צרכיה לשכור דירה.
על אף המאמצים להפריך את הטענות הללו, עדיין לא הותר לגבעתי להגיב. האב, מותש על ידי שנתיים של מאמצים לראות את ילדיו, היה בנקודת שבירה ומוכן להסכים לכל דבר.
הוא לא התמקח על תשוקתו של עורך דינו, שדיבר על כך שאינו מוכן להישאר בבית-המשפט ולהתמודד עם מתקפה פמיניסטית רדיקלית על ידי עורכי-הדין וגם על השופט. היא הזדעזעה מהרעיון שעורך הדין יכול לצאת עם הלקוח שלו, וביקשה הפסקה. תביעה ש עורך הדין יכנס ללשכה שלה, הוא סירב. השופטת היתה כה נסערת, היא איימה לעזוב, עד שהזכירה לו בעדינות שזה בית המשפט שלה. היא היתה השופט והיה צריכה לשלוט באולם שלה!
אבות רבים בישראל ובעולם יכירו בתרחיש זה. ההפרדה מהילדים היא כואבת מעבר לכל מידה.
אחרי ההפסקה, הגדיר עו"ד גבעתי את הצעתו, שנשמעה בחוסר אמון על ידי השופט ועורכי הדין של האם.
הדיון נמשך כשעתיים, וההחלטה המדהימה ניתנה:
1. הבקשה למזונות לילדים של 14,000 ₪ הופחתה ל -1,400 לחודש. 2. בקשתה של 350 שקלים לדמי כיס עבור כל תינוק הושמד בטענה כי תינוקות אינם זקוקים לכסף לבזבוזים . 3. התרומה למחיה לביתה של האם להשכרה ולתחזוקת הבית נדחתה, שכן ראיות שסופקו הוכיחו שהיא גרה בבית עם הוריה. 4. דמי דלק של 1,500 ₪ יוחזרו על ידי האם לאב שהיה צריך לנסוע לטיול של 4 שעות כדי לראות את ילדיו. אם זה לא ימצא חן בעיניה, היא יכולה בברכה לחזור אל העיר ממנה חטפה את הילדים, וכסף זה יתווסף לתמיכת בילדים. 5. לא יוטל איסור יציאה על האב. על טענה זו התווכחו בתוקף, אך נשמרה. (בישראל מקובל להוציא צו יציאה לאבות רק אם האב לא ישלם את התשלומים על הילדים, או אולי ייקח את ילדיו מהארץ או ייצא ולא יחזור. עורך הדין טען שאין להגביל אדם מחופש מלא, מכבוד בגלל פחד בלבד, ישנם עוד הרבה ערוצים אחרים שיכולים לעבור אם זה יקרה. 6. האב קיבל את הזכות לאחר 12 החודשים הבאים כדי לפתוח בקשה להביא את הילדים בחזרה לתוך רדיוס 40 ק"מ של ביתו.
על נושא הפמיניזם הרדיקלי התווכחו רבות , ועורך דינו של האב התעקש על קיום ההליכים הנכונים במשפט, במקום לקבל החלטות ללא כל הראיות המלאות . על פי הטיעונים אלה, השופטת נאלצה לעשות את עבודתה ולא להיות פשוט לחותמת גומי ולתת החלטה אוטומטית לטובת האם.
כדי להבטיח הגינות מלאה, הפרוטוקול נבדק ביסודיות לפני המסקנה כדי להיות בטוח כי שום דבר לא ישתנה או יוסף. עם זאת, רק ההחלטה הוצגה, לא את הטיעונים.
השימוע שברוב המקרים היה נמשך כמה דקות, לקח כמה שעות. הצדק נעשה !
האב החליט, לטובת ילדיו, לוותר על הוויתור על ה תשלומי דלק, שכן זה היה משאיר את האם בפיגור, והוא האמין שזה יפגע במשפחה יותר.
זהו ניצחון גדול שהושג ל גבר גרוש בישראל, האינטרסים של הילדים נעשו , ופגע במנגנון הפמיניסטי הרדיקלי, שנטל ב עצמו יותר מ -7000 אבות.
םאין גבול לחוצפה ולשפלות של הנשים הישראליות ועורכי דינן העלובים כשמדובר בסחיטה כספית והדרת הגבר מילדיו.הנשים הכי בזויות בעולם כשהדבר מגיע לגרושין בקונפליקט ולמה?? כי מערכת משפט מטורללת פמיניסטית מגדרית ומואה מתייצבת לצידן.כניראה שהשופטת לא הרגישה טוב וברור שתקבל שטיפה רצינית ממטורללות מכון רקמן למדעי המגדר ומהקולגות..נמתין וניראה
https://www.facebook.com/DADINORANGE/