
ארצות הברית מדורגת שוב כאחת המדינות הגרועות בעולם לסחר בבני אדם. על פי דוח שפרסם לאחרונה מחלקת המדינה, שלוש המדינות המובילות הראשונות לנפגעי סחר בבני אדם בשנת 2018 היו ארצות הברית, מקסיקו והפיליפינים.
שר החוץ מייק פומפאו העביר את דו"ח הסחר באנשים, שנוצר מדי שנה על ידי מחלקת המדינה כדי לתעד סחר בבני אדם בשנה שקדמה לו. הוא הדגיש את המוקד ההולך וגובר שמשרדי הממשלה ועמותות הקדישו לעצירת סחר בבני אדם. משרד המשפטים סיפק יותר מ -31 מיליון דולר עבור 45 נותני שירותים לקרבנות הציעו שירותים לניצולי סחר ברחבי הארץ. זו הייתה עלייה להפגנה; ה- DOJ סיפק רק 16 מיליון דולר ל -18 ארגונים בשנת 2017, על פי הדו"ח.
בלב הסחר בסחר בבני אדם באמריקה נמצאת כלכלה פשוטה: היצע וביקוש.
במהלך החודשיים האחרונים חקר פוקס ניוז סחר בבני אדם. עקבנו אחר מאמצי האכיפה של סוכני ה- FBI וקציני המשטרה, תיעדנו את הדרכים בהן קבוצות סנגור מגנות ומשרתות ניצולים ושמענו סיפורים קורעי לב על התעללות, אונס והחלמה מקרב קרבנות רבים.
"ארצות הברית היא הצרכן מספר 1 בעולם המין. אז אנחנו מניעים את הדרישה כחברה."
- ג'וף רוג'רס, מייסד משותף של המכון האמריקני נגד סחר בבני אדם
אם יש חלוקת דרך אחת מהדיווח שלנו, זה שהתעשייה מונעת על ידי ביקוש בלתי פוסק. זה כאן שקצינים ממקדים את פעולות האכיפה שלהם. וכאן ממקדים תומכי מאמצי החינוך שלהם לסיום הסחר הלא חוקי.
"יש לנו נושא מרכזי כאן בארצות הברית", אמר ג'וף רוג'רס, מייסד משותף של המכון האמריקני נגד סחר בבני אדם (USIAHT), בראיון ל- Fox News. "ארצות הברית היא הצרכן מספר 1 בעולם המין. אז אנחנו מניעים את הדרישה כחברה. "
ב -2018 החל ה- DOJ ב -230 תביעות סחר בבני אדם פדרליים, ירידה מ 282 בשנת 2017. הרשעות פדרליות עלו מ 499 בשנת 2017 ל 526 בשנת 2018. יותר מ- 70 אחוז מהתיקים הביאו לעונשי מאסר של יותר מחמש שנים, על פי דו"ח מחלקת המדינה.
"אלה ילדים אמריקאים, ילידי אמריקה, 50% עד 60% מהם יוצאים מענף האומנה."
"אנחנו גם מניעים את הביקוש עם האנשים שלנו, עם הילדים שלנו," אמר רוג'רס. "אז יש מספר עצום של ילדים, המון ילדים שנמכרים כיום כעבדי מין באמריקה. אלה ילדים אמריקאים ילידי אמריקה, 50% עד 60 אחוז מהם יוצאים מענף האומנה. "
קביעה זו אושרה בדו"ח של משרד החוץ הממלכתי, שמצא כי ילדים בסיעוד אומנה, נוער חסר בית, ילדים מהגרים ללא תעודה וכאלה הסובלים מבעיות שימוש בסמים היו בסיכון מיוחד ליפול למלכודת הסחר בבני אדם.
רוג'רס אומר שמכיוון שהביקוש כל כך גדול בארה"ב, סוחרים ממלאים את הדרישה בהיצע מוגבר של עובדי מין בכפייה.
"אז הדרישה כאן בארצות הברית היא גלובלית," אמר. "יש לנו גברים שנוסעים ברחבי העולם לנסוע למקומות כמו תאילנד ומקומות אחרים במזרח אסיה כדי לרכוש סקס עם ילדים. אבל, למעשה, הביקוש כה גדול, עד כי היה צורך למלא את ההיצע כאן בארצות הברית. "
"בגלל הביקוש אז הסוחרים האלה ממלאים את הביקוש הזה בהיצע. והביקוש כל כך גדול כאן בארצות הברית שהם ממלאים את היצע הילדים שלנו, "המשיך רוג'רס.
על פי דוח של ארה"ב המחלקה לבריאות ושירותי אנוש, למעלה מ- 300,000 מהאוכלוסייה הצעירה באמריקה נחשבים בסיכון לניצול מיני. ההערכה היא כי 199,000 אירועים מתרחשים בארה"ב בכל שנה.
רב"ט אלן וילקט, ממשרד השריף במחוז פסקו בפלורידה, מפעיל את כוח המשימה המקומי לסחר בבני אדם. הוא מאמין שהדרך הטובה ביותר להילחם בסחר היא לבטל את הביקוש.
"באופן היסטורי, אפשרנו לקונה המין להסתתר מאחורי מסיכת אנונימיות ולמעשה קוראים להם 'ג'ון'", אמר בראיון ל"פוקס ניוז ". "אנחנו אפילו לא קוראים להם בשמם, כי אנחנו נותנים להם להישאר מאחורי המסכה ההיא. והדרך היחידה בה אנו הולכים לתקוף את צד ההיצע היא ללכת על פי הביקוש. ומשמעות הדבר היא כי יש לאשם את קונה המין בגין הנזק והטראומה שהוא גורם לה. "
"סחר באמריקה, אם אתה סוחר בארצות הברית, 85 אחוז מהקרבנות שסוחרים כאן הם מכאן."
- ברוק בלו, מייסד "יותר מדי חיים"
בעוד ווילקט ואנשי אכיפת חוק אחרים מתמקדים במעצרים ובפעולות עוקץ, מנהיגים בתחום העמותה נוקטים גישה הוליסטית יותר לריפוי ניצולים. ברוק בלו, מייסד הארגון נגד סחר More Too Life בפלורידה, מתמקד בסיוע בפיתוח מיומנויות לניהול חיים מוצלחים לאחר סחר.
"אנו עובדים עם קורבנות בני שלוש ומעלה," אמר בלו. "הקורבן הממוצע שאנו עובדים איתו, זה מעל גיל 18, החל לאנוס בשלוש. סחר באמריקה, אם אתה סוחר בארצות הברית, 85 אחוז מהקורבנות שסוחרים כאן הם מכאן. "
הדו"ח של מחלקת המדינה מהדהד באופן דומה לאופי הביתי של סחר במין בארצות הברית. למרות ההתמקדות והדאגה הגוברת סביב סחר בבני אדם, קיימים פערים המותירים את הקורבנות והניצולים ללא הטיפול והמשאבים הדרושים להם בכדי לבנות חיים מעבר להתעללות.
"החוקרים דיווחו על מחסור משמעותי בשירותים העומדים לרשות גברים, בנים ואנשים להט"בים וציינו את המשך הדאגה שמספר הזדמנויות מימון פדרליות כבר לא מדגישות את הצורך בשירותים עבור אנשים להט"בים", אמרו במשרד החוץ בדו"ח סחר באנשים. "ארגונים לא ממשלתיים ומצדדים ניצולים המשיכו לדווח על גישה לא מספקת למקלט חירום, דיור מעבר ואפשרויות דיור ארוכות טווח לנפגעי סחר."
התקדמות התקדמה בחזית זו, אך לעיתים קרובות מדי ילדים רבים אינם יכולים להילחם בדרכם החוצה ממצמד הסוחרים שלהם. בערים ברחבי הארץ ולאורך הכבישים המהירים המחברים ביניהן ממשיכים המשטרה והפרקליטים במאבקם למיגור הסחר בבני אדם ולרפא את אלה ששרדו.
להלן לינק לכתבה מאתר פוקס ניוז שתורגם . https://www.foxnews.com/us/human-trafficking-in-america-among-worst-in-world-report